Direct contact? Bel: +31(0)24 3500437

HomeOver OmniStock

Over OmniStock

Sinds 1998 is OmniStock actief in e-commerce. Winkelketens, franchiseformules, fabrikanten, distributeurs en groothandels maken gebruik van onze oplossingen. Opdrachtgevers waarmee wij samenwerken zijn onder meer Expert, DRU, Bike Totaal, Gezonderwinkelen, Spartherm, Tattooland en Intertoys. Door onze langdurige en diepgaande ervaring kennen wij de markt voor omnichannel logistiek door en door.

Onze unieke Smart Logistics Engine™ aanpak zorgt voor een veel betere samenwerking van alle schakels in de supply chain, zoals centrale distributiecentra en magazijnen van producenten of leveranciers. Bijzonder in de OmniStock aanpak is dat wij ook de beschikbare winkelvoorraden optimaal benutten. Alle voorraadinformatie is real time beschikbaar en de beschikbare afleveropties worden automatisch, realtime berekend en zijn via API’s beschikbaar voor webshops, POS en andere systemen. Daarnaast zorgt het ordermanagementsysteem van OmniStock dat de slimme logistieke strategieën op de meest efficiënte manier worden uitgevoerd. Met als resultaat een veel hogere productiviteit en winstgevendheid.

Het advies en de software van OmniStock zorgen ervoor dat u altijd ‘Ja’ kunt verkopen en uw bezorgbeloftes ook echt waarmaakt.

Sinds april 2019 is e*cube OmniStock

Sinds 15 april 2019 hebben we onze naam na ruim 20 jaar gewijzigd van ‘e*cube’ naar OmniStock om onze bedrijfsnaam meer aan te laten sluiten bij de markt en onze logistieke cloud-software oplossingen.